Follow | Dashboard
HOME . INDAH


Monday, 8 April 2013 | 0 comments
Heyy , Assalamualaikum :( *kesat hidung .


Lamaa dah tak update blog nih rinduu mehh , Last pun update pasal *gadesdobi* patuh takde cerita sampai sekarangg kan ? Maaf ler , Den busy kebonaa sekarang ni :'( Sekarang pun selalu demam tak jadi , nak demam , dah batuk seseme siapp , last last elok balik . Alhamdulillah . Blog nih pun dah berhapak , barhabukk , Kena basuh bersih bersih nih , kena mop bagai . haha :D

RESULT ? OMG , Jangan laa tanya please , pleasee . Takpe laaa , Indah dapat 5B+ 2B 1D . semuaa B , satu jeh yang spoil kat situ , D ? Yeahh . D : Bahasa Inglish . Kantoi . Tapi selamat lulus .

Time amik result tuh , Indah tak cuak pun , Rasa happy sangat , Sampai sekolah ayah boleh parking betul betul depan dewan . Sebenarnya tak mau ayah ikut , Tak suprise laaa , Tapi dalam kereta dah ckp dgn ayah . 

me : Ayah , kalau akak dapat semua B , ayah marah ta ?
Ayah : Buat apa nak marah , dah kau dpat mcm tuh . bukan boleh ubah pun kalau ayah marah .
me : Thanks ayah , sayang ayah .

Dah smpai depan dewan , cuak la jugak na amik , Tapi boleh gaduh dengan Iskandar pulak berebut sapa na amik dulu , bengong punya IS . Dari f2 sampai f5 aku satu kelas dengan diaa . Ngek . Malas aku na bergaduh , aku g jalan jalan dekat sekolah cari ziraa , au dan seangkatan . Yeahh , I miss him :( Cari punya cari sekolah , Akhirnyaa jumpa . Tapi kan nampak someone laa , Yeah . Someone yang memang betul betul rinduu :( Tapi dia tak layan laa , Eh , pandang pun tak . It's Okayy . I'm okay nadh tanpa kau . 

Hug Hug ziraa , suruh ziraa temann amik result , Selamat cikgu ada lagi , kalau tak jenuh den kono poge dekat pejabat . Okay ,dah duduk . cikgu tanyaa ada hutang tak indah ? OMG ? Cikguu ~ saya mana ada hutang dengan sekolahh , sekolah je ada hutang dngan sayaa . HAHA :D gelak besar depn cikgu . Cikgu bagi result , aku suruh ziraa yang tengok . Cuak den na tengok dulu . Ziraa kata , INDAHHHH , Apa kau ? Semuaa B . Eh ? kau tengok betul betul , Eh ? 1D laa . apa ? BI . Fine , BI aku D , Selamat lulus , Cikgu ezry pesan dekat indah : Indah kalau ada org masuk minang , orang kayaa , kau amik jeh . nanti kalau sambung belajaa senang , takyah pakai duit makayah kau , Tapi kalau orang tuh biasa biasa je takyah amik . Jahat ohh cikguu ni . Takpelaaa nanti indah ngorat orang kayaa erk cikguu . Eh ? cikgu best tak kelas tahun ni ? Tak best pun . Kenapa ? mesti takde saya kan ? haha :D *Perasan . Dah gelak gelak dengan cikgu , then keluar , malas na cerita selapas tuh , kan jenuh korang bacaa , jemu pulak karangg :D Eh ? indah sempat amik gambar laa dekat sekolah harituhh . Jap eakk .

Tadaaaaa .....


Indah rancang dengan ziraa nak berjalan berduaa jeh , Tapi tiba tiba ziraa kata ada mirul , Okay , aku diam jelah , aku dah tahu apa yang jadi dekat aku . Dia jalan dengan mirul then aku sorang sorang , Daripada macam tuh baik aku jalan sorangg sorangg je . lantak dorang la nak terasa ke apa . Tapi seriusly , den teraso dengan hangpa . Cek diam je . lagi lagi malas hang kobar takmau balik rumah aku . hurm :( 


P:s : Tergantungkan ? sengaja . Indah dah tukaa lagu blog baruuu . jiwang jiwangg laa sekali sekala .

Older Post