Follow | Dashboard
HOME . INDAH


Tuesday, 1 January 2013 | 0 comments
Heyy . Assalamualaikum :( *aaacummmmm



Dah 15 hari indah jadi *Gades Dobi* hee :) Macam comeyy je kann . Tapi Alhamdulillah dah dapat kerja . takde laa duduk rumah depan pc je kann . haha :D Tahun ni kerja buat kali pertamaaanyaaa setelah hidup selama 17 tahun 2 bulan ini :) hee . Kerja indah ? Kerja lipat kain , jaga counter . dengar macam senang kan ? tapi indah je tahu betapa penatnyaaa . kejap ke depan kejap kebelakang . Alaahai , saba je tauu . 

Acecehhh , indah ada story tau . Tadi kan , indah kena marah depan mamat ni , alahai poyo gilerr , saba je laaa . selamat laa tak bergaduh mulut tadi , kalau tak , spek mata dia dah terbelah dua dahh . haha :D puihh . *mengelabahnyaa laaaa . *indah rinduuu *S* . Diamm tauu , jangan bagi tahuu diaaaa . 

Sejak kerjaa ni , indah rasa relayy macam tak ada gunaa je , indah busy , dia busy . Hampehhh -.- Sabaa je laaaa . Kalau ada jodoh maybe lama lagi laaaa relayyy indah . kalau takde jodoh . paham paham je laaa . Indah harapkan lelaki yang paham indah , yang ada masa dengan indah . itu je yang indah mintak . tak banyak sikit je .


Harituhh , indah ada pergi kendurii kawen dekat Pulau meranti je punn . haha :D engat kan dapat pergi time Crush kawen , tapi kerja pulakk  . makan hati sikit laaa . HAHA :D 

*Tadaaa , tahu tak cantek . comel je kann . ghahaha :D

Eh , Lupa pulak nak cakap . * happy new year 2013 * Indah dahh 18 tahun laaa . hehe :) Budak baru habis sekolah . Acecehhh , Nampak tak poyonyaa disitu . HAHA :D Now dah tahun baru azam pun kena laa baru kannn . walaupunn azam tahun lepas , tak tunai lagi , hahaha :D Azam tahun ni ? Hurm hurm hurmm . apa erk . Indah nak berazam nak cukup kan solat indah . Insyaallah . 

Bye , Good night . Take care okayy . Ily :)


Older Post | Newer Post