Follow | Dashboard
HOME . INDAH


Friday, 23 November 2012 | 0 comments


Heyy :) Assalamualaikum *senyum*


Lama tak update Blog kann ? Busy SPM laa . Puihh *tipuu* indah taktahuu na update apaa laaa :( 




" Happy Birthday To me , "
Happy Birthday To me ,
Happy Birthday To me ,
Happy Birthday To me .

Nyanyi untuk diri sendiri tak salah kan ? HAHA :D hari rabu tuh saya kena baling telur . awesome laa . 

First sekali kena dekat bengkel . alahaaai . Daus laa punca , dia gi pecahkan telur ataas kepala , mula-mula tak pecah dia boleh ketul kuat-kuat plak . tak saket ohh . datuh Fayrose pulak boleh balik tepung dekat aku , memang tak cekodok laa aku dekat situ . Haiss . meranaa tau na balik . bikin maluu je . na kena tempuh budak dekat sekolah . alahaii . nasib

Dah balik tukar baju kurung tuh . g laa makan , pastuh call ibu dekat publik . A'u boleh campak telur atas kepala pulakk . saket tahu tak :'( pening kepalaa :/ pastuh naik dorm , tengok atas beg penuh telur -.- alahaii . payahnyaa na basuhh nak kena rendam lagi . dah laaa tak cukup tidur -.- malam tadi tidur pukul 4.30 sebab tak boleh tidur -.-

Btw , thank to :


                                
Aidza Ashikin Alias .
sebab sponser telur-2 itu semua dan tepung .
aku sayang kau kawan :)


Muhammad Firdaus Nasir .
sebab tolong ketuk kepala aku dengan telur begitu kuat .
Aku akan rindu kau nanti :(

Muhammad Imran Azamilan .
sebab baling tepung dekat akuu and teman aku balik asramaa .
Hope kita kawan bukan setakat sekolah saja :)

Fairus Mustafa .
sebab tukang kotorkan baju aku .
aku sayang kau pendek :)

Nur Hazirah Che Hussin .
sebab ketuk kepala aku dengan telur dkt Publik Phone .
aku akan rindu kau :(

Zairatul Azira Mohamed Zaid
sebab kotorkan beg aku dengan telur .
I always need you :(

Thanks koranggg :) First Time tau birthday aku sambut dekat skolahh . so , terkejut sikit . selamaa ni dekat rumahh je . hee :)






P/s : thanks edit pict sayaa and wish my birthday .


Zairatul azira :

                            


Indah Nursumayyah :


                             


Older Post | Newer Post