Follow | Dashboard
HOME . INDAH


Saturday, 11 August 2012 | 0 comments
Assalamualaikum , Haai .


Excited tak dengar laguu blog indah ? Mesti dah tak sabar nak raya kan ? Baju rayaa warna apa ? mesti canteek kan :) okayy . Baju rayaa kite colour merah . sapa sama ? kita geng :) Sayaa rinnduu G7 . fullstop . tak boleh cakap lebih . nanti ada orang maraa .


Jumaat hari tuh balik naik KTM , dengan Zyraa . yaww , sweet kan :) Daah laa buat lawak dalam ktm  , pastuh naek bas  singgah IOI kejap , tipu laa kejap . lama sikit . haha :D kitaorang tengok movie , cerita stepup revolution . Saja nak kurangkan pahalaa bulan puasaa nihh . sumpah lahh , cerita tuh best sangat <3





After movie , kitaorang bookings Pizza , nak makan untuk berbukaa . Best ohh kluar dengan zyraa . kalau nak kluar dengan Ekin dengan A'u tah bilaa , weyh , aku sayang koranggg ;) Zyraa serang rumah wa minggu nihh . So , aku akan berkepit je laa dengan dia . best kawan dengan dia . Now , aku tidurr dengan dia , g makan dengan dia , weyhh . aku sayang kau sangat <3





Dia pakai baju kitew laa :)



Sayaa rinnduu kawan sayaa :)


Older Post | Newer Post