Follow | Dashboard
HOME . INDAH


Saturday, 12 May 2012 | 0 comments

Hai :)

Dah lama tak update dekat blog . hee :) muka indah pon dah makin hitam . warghhh :( tapi best sangat sebab KAT hari tuh , Sekolah indah johan  SOFTBALL :D Thanks Allah . dapat pergi KAT KEBANGSAAN dekat Penang . wish me good luck okay :)

Esok exam mid year . omg !  indah harap dapat jawab laa . Ameen :) kena fresh balik otak nak study ni , 21 hb nie , indah g Penang . lepas nie , jangan fikir pape and focus study :) about relationship . hm , tak tahu nak jadi apa . hm , penat uhh jadi macam nie , now , kuatkan diri , tabah menghadapi dugaan . after SPM baru fikir balik pasal semua ni . 

okay , nak beli barang asrama . balik awal hari  nie . nak study dengan kawan :) wish me good luck okay ? nak tenangkan minda , hati dan fikiran . takpelah , berkorban untuk SPM , tahun ini je kan . lepas nie . bebas :)



kbaii :)

Older Post | Newer Post