Follow | Dashboard
HOME . INDAH


Monday, 2 April 2012 | 0 comments


Hai *senyum :)


Penatnye hari nih , tapi best because indah dapat cari pengalaman balik akmpong naik bas tanpa bantuan family . hee *tapi duit ayah laa . tapi , indah tak balik kampong indah laa , indah balik akmpong shaemah . wahaha :D penat :) indah pergi hari sabtu a.k.a 1 april 2012 , g puduraya ayah hantar , pastuh indah kena uruskan sendiri . walaweyh , seram jugak time tuhh . indah pergi dekat kaunters ticket tuh . bnyak betol syarikat bas . tak tahu nak pilih yang mana . haha :D tamak . tapi malangnye , bas pergi seremban satu jeh . haha :D bertolak pukul 5.00 p.m , time tuh baru pukul 4.00 , so masing-2 perut dah nyanyi lagu Be Mine dah , cari lahh kedai makan last-2 makan dengan KFC jeh . haha :D makan punye makan jam dah pukul 4.48 , Fuhh ! sumpah mengelabah giler nak naik bas , takut terlepas , berlari tuh . fuiyoo mcm anak gajah dah , indah pergi dekat platform shaemah g amik beg . time dah tunggu dekat tangga tuh kan , indah dah tak tahu nak buat apa . haha :D tunggu jugak shaemah yg tanya , haha :D *saya pemalu orangnye ;) haha :D

Perjalan dari KL-SEREMBAN lama jugak laa dalam 2 jam lebih . kebas bomtot uhh . tapi tak tidur pon . pelik tak ? haha :D indah sebenarnya tak boleh naik kenderaan . nanti nak tidur jeh . haha :D tapi kali nie tak tidur pon sebab Excited sangat . haha :D smpai seremban dalam pukul 7.10 , turun-2 mengeliat . tak tahu malu betolkan . haha :D pastuh terus carik ticket pergi bahau . dah dapat , baru nak dduk bas dah smpai . geram jeh . fuhh . naik-2 bas , terus tidur smpai bahau . takade nak excited dah sebab dah penat sngat . haha :D tidur smpai tak sedar diri pulak tuh . shaemah kejut-2 dah smpai bahau . haha :D

Dengan mamai jeh turun bas , orang tengok . Fuhh , sumpah malu dengan muka bru bangun tuhh . hee , tengok jam , dah pukul 10.00 malam . jauh jugak perjalanan . ajak ema g tandas , boleh tutup pulak tandas tuh . tak patot betol laa . dah laa tak tahan . haiss , jlan-2 jumpa CC , apalagi online lahh :) hee . rindu uhh , walaupon baru bapa jam tak online , akhirnya online jugak :) hee . pastuh update status bla-2 nad makcik dia datang , pergi jelai . hee :) tak sabar . excited sngat . wahaha :D


hee :) sebelom indah pergikan , ada something berlaku and buat hati indah terluka lagi sekali . hm , so maknanya indah pergi bahau nie untuk tenangkan fikiran a.k.a holiday . yeah-3 . hidup nih tak boleh sedih-2 , kena happy jeh selalu . hee :D update selepas nih indah story mcm indah first time masak ayam masak merah . haha :D tunngu tau . k bye . Assalamualikum :)

Older Post | Newer Post