Follow | Dashboard
HOME . INDAH


Thursday, 15 March 2012 | 0 comments
 
 

Hai . *kesat mata .

Cuaca sekarang tak elok sngatkan , asik-2 hujan jeh , Indah pon dah tak sehat , asik na demam , seseme , asma , semput , saket tekak , lengkap kan . indah harap tuhan cepat-2 laa amik nyawa indah  , tak tahan laa macam nie :(  Lama dah indah tak update blog . tak tahu na story pasal apa . nie pon indah main bedal jeh :D haha . still boleh gelak :D

pagi ini indah nak story . I miss my friend :( where are you ? hm . indah rindu Capital S , banyak pengalaman , kenangan yang indah dapat :) hm , blog ini umum kan , so , pagi ini indah nak mintak maaf dekat some one . who ? adalah ;)


Capital S , indah nak mintak maaf sangat-2 . Selama 1 tahun lebih saya dah bnyak menyusahkan hidup awak , saya dah buat air mata jantan awak mengalir , dah bnyak habiskan duit awk , and bnyak lagi . indah mintak maaf sngat-2 . indah harap awak , lupakan indah . indah takkan lupakan awak . thanks selama ini bnyak sedarkan saya , mana yang baik , mana yang buruk . thanks paham perangai indah . semua barang kita dulu . indah akan simpan . smpai bila-2 . last jeh indah nak pesan , Dont Smoke . itu saja yang indah mintak .



Nadirah Izam & Aidza Ashikin , Iloveyoumore ♥♥♥ . aku kenal korang dah setahun lebih . korang jeh yang paham perangai aku . weyh ! aku sayang korang :( thanks buat pape untuk aku ., hm :) korang take care . weyh . kalau korang sayang someone tuh , korang jangan lepaskan dia . hm :) tahun nie kita SPM kan ? DO THE BEST ♥ hee . aku tak pernah marah korang pon :) chill okay . aku kuat laa na hadapi semua nie . korang tak payah risau laa pasal aku .  

                              Celebrities World 

Tiqa Ibarahim & Dayah kamaruddin , ILOVEYOU ♥♥♥ aku nak mintak dekat korang if aku ada buat salah keh apa keh . Im Really Sorry :( aku tahu aku ego . semua orang cakap . hm , now , aku mintak maaf . aku tak suka laa . jgn laa ungkit-2 dah . aku dah okay . hm . Tiqa , HAPPY BELATED BUFDAY , sorry late , aku takde kredit . so , aku wish dekat sini je lah .




Older Post | Newer Post