Follow | Dashboard
HOME . INDAH


Sunday, 22 January 2012 | 0 comments



Hai . Morning ^_^ . Awalkan Indah bangun hari nih :) Indah harap , hari ini lebih baik dari semalam . Ameen :)Hari ini , Indah na story about skola . sekolah baru , hee :) sebab nama dia dah tuka , mula-2 SEKOLAH VOKASIONAL SHAH ALAM . Now , dah tuka KOLEJ VOKASIONAL SHAH ALAM (batakkejap) hee :)

 3 January 2012 bermula laa runtin hari Indah sebagai budak sekolah . Tapi , maybe tahun nih lain sikit , sebab indah dah masuk 17 tahun . wahh , dah besar lahh . and tahun ni indah SPM , walaweyh , anak Nahar dah besar lahh . dah boleh kawenn . opsss no-3 . tahun nih kena lebih serius , kena study lebih . tak boleh asik na main-2 jeh , nanti na dekat SPM dah macam org giler dah . haha :D SPM tahun ni awal kod . 12 November 2012 . Ya Allah time Bufday Indah :( walaweyhh . indah ta ready na SPM , takotnya , tapi tak saba na habis skolah . banyak benda indah na buat lepas habis skola . haiss . NIKON itu penting ♥ Nikon Waiting for me okay .

First days skola dah penat . why ? sebab indah kena kemas bilik PRS , banyak giler barang-2 kena hangkut . tapi disebabkan berbakti kepada PRS , aceceh poyo jeh , 3 hari dah ta masuk kelas . haiyaa , noty ryte ? hee . now , waktu PMP dah panjang , so indah balik skolah pon lmbat . start kelas pukul 8.00-5.00 . lamakan ? penat uh , indah takde masa na rest , tapi berkorban je lahh untuk SPM , tahun nih je tau . tahun depan jgn harap den na berkorban untuk kau ! haha :D



Junior masuk , indah kena jaga kaunter bayar duit makan :) kaunter TEKNOLGI KIMPALAN , nama nak pelik-2 jeh , padahal kalau dekat sekolah , KIMPALAN FABLIKASI LOGAM . kolej ann , update laa baru :) tahun ni junior perempuan tak ramai 24 orang jeh , so , dalam dorm lebih kurang 10 orang jeh 1 dorm , sikit ann ? hee , takpelahh , janji rock , hee :) pastuh Orentasi dorang seminggu , sumpah penat na kawal , tapi best kod , indah denda dorang suruh buat sifir siput , haha :D satu kali siput = siput sambil kepala teleng ke kanan , dua kali siput = siputsiput , hee :) smpai laa 10 kali siput , haha :D indah rasa kepala dorng dah teleng kod , haha :D pastuh hari rabu indah 1 kelas dapat pergi PROTON , haha :d tengok badminton dekat STADIUM BUKIT JALIL , best giler , pastuh main snap-2 picture dengan imran . haha :D



Baru 2 minggu skola indah masuk hoki , walaweyh , tak penah main kod , tapi serius , firstime main tuh , sumpah gelak terbahak-bahak kod , yelah , 1 bola rebut ramai-2 . haha :D tapi try the best laa indah :) minggu depan lawan dekat bukit jalil , hee :) nanti halo-2 lahh erk , mcm bawak hpon jeh . haha :D btw , indah na cakap , indah sayang kakak-2 indah , along angah serta yg lain-2 . weyh aku sayang korang lahh !

Older Post | Newer Post