Follow | Dashboard
HOME . INDAH


Saturday, 28 January 2012 | 0 comments




Hai . sekejapnye cuti seminggu , Datok Najib Handsome sngat , tolonglahh tambah cuti lagi , boleh lahh . haha :D sumpah tak cukup cutilahh . Esok dah na balik asrama . OMG ! tak ready lahh . tahun nie indah spm . lol -.- ayah dah bising-2 cakap bila nak study tahun nie exam besar . ye ayah , indah belaja dekat asrama nanti , trust me okay . sabar indah , tahun nie last jeh kau sekolah . so , buatlah yang terbaik tau , nanti kau dah tak rasa pengalaman sekolah lagi . 

Haiss , banyak betol indah melalut dekat atas , okay berbalik pada pada cuti , cuti tahun nie memang bosan sangat lahh , ayah selalu busy , okay kena paham . lagipun , cuti tahun nie mesti kena study jeh . yelah , hari makin lama makin singkat laa pulak rasanya , nanti tup-2 dah nak bulan 10 , haiss , kang kelam kabut nak study , kan susah kalau macam tuh . so , get ready dari sekarang , tolong doakan indah supaya hati terbuka nak terima pelajaran ♥


Happy Birthday to you , 
Happy Birthday to you ,
Happy Birthday to Syakir Mat Salleh ,
Happy Birthday to you :)



Hai Syakir  Happy Birthday :) 28 January 2012 genap awak 18 tahun . eh , dah besar lahh anak pakcik Salleh nie . Syakir , indah harap awak panjang umur dan murah rezeki , saya doakan awak bahgia disamping yang tersayang dan mendapat keputusan spm dengan cemerlang . sorry , takde hadiah , kalau nak jugak , meh bagi indah duet nanti indah belikan :) **joke . hee :) HAPPY BIRTHDAY c(:


Older Post | Newer Post