Follow | Dashboard
HOME . INDAH


Tuesday, 24 January 2012 | 0 comments





Hai . Today Indah na story pasal , ape eh ? uhh , dah dapat dah . Indah na Story pasal Family Indah :) Indah ad 2 parent and 6 orang siblings . percaya tak kalau Indah cakap semua kaki Internet ? haha :D smpai adek-2 indah yg kechik tuh pon :) Now , indah story pasal sorang-2 tau .



Ayah ♥ Naharanuar Bin Ayob , Ayah Berasal dari Perak . Ayah seorang yang baik giler , pemurah dan ayah tak pernah berkasar . Indah laa kan tak pernah tengok ayah nanges keh , runsing keh dan mengamuk , sekali jeh indah tengok dia mengamuk , tapi bukan sebab indah or adek-2 indah , sebab org pinjam duit dia takna bayar , huiss , takot giler tengok dia marah-2 (serammeyh) .Ayah jaga kitaorg sngat-2 , ayah best laa , kadang-2 bawa tengok wayang , ayah tak penah marah kalau kitaorg mintak macam-2 , kalau ayah tak bagi pon , dia akan pujuk suruh beli benda lain . Ayah , Indah sayang sgt-100 dekat ayah ! betol ayah . Ayah , Indah janji indah akan belaja rajin-2 tau . Ayah jngan tinggal ann indah tau , ayah kena janji itu .




IBU ♥ my Lovely Mother :) Azimah binti Ariffin . Ibu orang Johor . Ibu seorang yang tegas tetapi dia baik orang nye , Ibu lahh tempat indah na pujuk beli barang . hee (kantoi) . sumpah . ibu take care giler dekat anak-2 dia , kalau indah kluar kan , mesti setiap 1 jam dia akan call tanya , walaweyh , walaupon rasa rimas , tapi indah tetap akan menghargai jasa ibu . Ibu nanti kita tengok wayang lagi tau :) Ibu I really love you . Ibu janji jangan tinggal kan indah tau ♥ please :/


INDAH ♥ Kakak Pertama . Nama full Indah adalah , Indah Siti Shoufea Naharanuar , saya seorang yang pemarah plus panas baran tetapi indah seorang yang sngat sensetif . Indah selalu gadoh dengan adek-2 . kadang-2 best laa , indah punyai Tanggungjawab yang besar , sebab ? sebab indah anak sulong perempuan and tak ade lelaki dalam siblings indah . hm , adek akak sayang kau lahh ♥


SAQINAH ♥ anak kedua . Indah Saqinah Naharanuar . Qinah seorang yang giler , memang kalau gadoh dengan dia ann , gempak giler lahh . dia agak pemalas , haha :D sorry ngek , weyh kepeng , aku sayang kau doe !



ADA ♥ Indah Nur Syuhada binti Naharanuar . Ada seorang sngat cepat nanges :p haha :D tapi , Ada caring giiler , kadang-2 kalau kitaorg tak na jaga adek or takna basuh berak adek ann , nanti Ada yang basuhkan :) hee .



MAYA ♥ Indah Nur Summayah Binti Naharanuar . maya dia cewet tau , kadang-2 rasa na bagi penampar pon ada :) hee . tapi maya , boleh kawal adek-2 dia , kdang-2 dia gak join kalau adek indah gadoh , tak guna punya kakak , lol kidding ~ 




SAJDAH ♥ Indah Nur Sajdah Binti Naharanuar , perangai dia kan , sama macam peragai indah waktu kechik-2 dulu , panas baran , pemarah , asik na jerit jeh , kuat nanges . lol , gedikkan dia , tapi kan dengan indah dia kadang-2  okay jeh tau ,




CIPA ♥ Indah Nur Syif'fa binti Naharanuar , budak nih gedik ouh , dia adek indah paling kechik , and paling kuat ngada-2 . indah sayang dia ouh . sayang sngat-3 . dia kechik-3 dah pandai nak buka youtube tengok cartoon . haiss , kalau tak layan dia ann , nanti dia malalak or ngadu dekat ibu ouh . gedik -.-




kitaorang 1 family kaki tangkap gambar . hee :D ,


kawan-2 , kita punyai masing-2 ada family ann , korang sayang lahh family korang tuh , jangan menyesal di kemudian hari , tiada gunanya . setiap orang punyai kelebihan dan kelemahan kan ? jadi jadikan ia 1 bebanan . kita sebagai anak , wajib membalas jasa ibubapa kita , sebab ? sebab ibu yang telah mengendung kita selama 09 bulan 10 hari kan ? ayah yang telah memberi nafkah and membeli semua perbelanjaan kita kan ? apa salahnya kalau kita hanya menurut permintaan dia , walaupon hanya sekali jeh , fikir-fikirkan dan selamat beramal :)




Older Post | Newer Post