Follow | Dashboard
HOME . INDAH


Friday, 30 December 2011 | 0 comments






weyh Zairatul Azira dan Muhd Syakir , aku doakan korang bahgia :) Zyra jangan lepaskan dia , mcm aku lepaskan dia ~ jangan buat dia kecewa lagi , macam aku buat . aku bnyak sngat kekurangan untuk dia . aku rasa sngat bersalah dengan dia . aku tak menyesal pon lepaskan dia . maybe , ini cara terbaik untuk aku dan dia , maybe aku dengan dia takde jodoh , weyh Zyra aku doakan kau dengan dia bahgia , hope korang kekal lama :) ameen .

beb , aku tak marah kau pon , aku tak salahkan kau pon , buat apa aku na marah kau ryte ? weyh , dia just Ex aku , dia berhak pilih sapa yg dia na couple ryte ? so , result dia aku mana boleh na halang , weyh , aku tak pena na terasa hati dengan dia atau kau pon , dah laa . jgn buat aku rasa bersalah . aku tabah laa na harung semua nih :) aku ann kuat ~ i cant be strong laa . dont wore laa . chill :)


weyh . sumpah tak sabar na naik sekolah . nak mulakan hidup baru , bukak buku baru , weyhh , aku na pelok kau kuatĀ³ aww , aku sayangkan kau . kau kawan aku selamanya :)


bukan mintak tapi just luahan hati :)

Older Post | Newer Post