Follow | Dashboard
HOME . INDAH


Friday, 16 December 2011 | 0 comments


petang nih . indah nak story pasal mereka :) aww , siapakah yang bertuah itu :) mereka terbaik laa wokk . indah rindu diorang sekarang nih :/ dan akan rindu diorang untuk selama-lamanya ♥ 


nampak tak muka budak comey tuh . hee :) perasan lebih . hee :) kalau engat ann rasa na nanges laa wokk ~ tapi kenangan itu akan terpahat sampai bila² walaupon ianya manis ataupon pahit , btol tak ? asal kitaorg dapat cuti awal sngat . waa . time tuh rasa seronak kemain , tapi , teringat dekat kakak , kitaorang balik . dorang stay . superb laa . nga kemas barang tuh boleh pulak sebak , sebab takna balik . padahal , semua dah rancang na blah awal , superb . aku nanges tersedu² laa kod , sampai LENS hilang . haha :D kelakarnya laa :/ bnyak kod kenangan DORM F9 lalui , kitaorang kena marah sama² , main wetworld dlm bilik air , sumpah best . hee :) bila dapat ulang balik kenangan tuh :/ please . saya merindui kamu semua :( bila na tidur bawah sama² , na bngun lambat lagi , hee :)



hai . Wan Nurul Afiqah . i really miss you :( bila kita na makan maggie same² , na main tak nmpak² . hee :) na makan suap² . na tidur sama2 . superb . i really miss you :( nanti kaka dah keje , jangan lupakan indah tau . indah sayang kakak sangat , sayang sngat . nanti kita meet sama² erk . nanti dapat hug . hee :) akak takecare aww :) 


pastuh indah buka blog kaka fiqa , indah nmpak laa something . rasa nak sebak doe baca . sumpah , teringat kod kenangan semua tuh :/ kenangan nih pasti tak dapat berulang kembali . indah akan simpan kenangan ni sampai bila :/ .


sedih laa baca balik :'( sebak kod . hoho :(
credit : Fitrah 9 :)

Older Post | Newer Post