Follow | Dashboard
HOME . INDAH


Monday, 26 December 2011 | 0 comments


Hai . hari rabu hari tuh indah join camp UPSR , selama 4 hari 3 malam . hee :) best giler . dapat gak lepaskan rindu dekat camp , dekat kak Alyaa ,  Kak Syah , Ustazah ♥ hee :) Terima kasih usazah bagi indah join camp tuh . bnyak sngat pengalaman yang indah dapat time indah join camp tuh :) hee :) smpai jeh , terus peluk kak Alyaa . haha :D rindu bnggat seyh sama kamoo . pastuh nampak bapak itik a.k.a abg Sharil . hee :) rindu pulak na jalan itik . sumpah . tengok balik tempat camp ann . teringat kod kenangan2 masa camp ♥



first aktiviti . ice breaking , kitaorng main dari pandangan mata . best sngat . kita kena teka siapa di sebalik kain tuhh , apabila kain tuh di jatuhkan . kelakar laa . ada yang terkejut , ada yang blurr . haha :D aktiviti , boleh merapatkan silaturahim and dapat menguatkan ingatan :) pastuh , kitaorg main dirimu begitu bernilai  setiap seorang akan dapat sehelai kertas diberi nilai duit . indah dapat RM2.00 . mahalkan . pastuh abg Ammar akan sebut 1 nilai duit , so , kena gabungkan laa . indahkan asik kena denda jeh . kena nyanyi plus joget lagu jing kalala piyapiya , jing kalala piyapiya .  5 kali kena ulang . wahh ! rindunya :(

NIGHT WALK !! night walk kali nihh , dorang kena jalan sorang2 . kental giler . haha :D indah pon tak berani kod jalan sorang2 . indah dengan Kak Alyaa , jaga cheakpoint terakhir . kak Alyaa dengan pakai tudung putih , boleh na takotkan orang . haha :D ad yang berlari lahh , ang mencarut pon ada , ALx3 , beranikan dorang . jalan gelap2 . sorang2 , ad yang menanggis aww , lelaki tuhh . tapi dia still tabahkan hati dia jalan sorang2 . tahniah ADeK ♥

hari seterusnya diorang banyak dengan pendedahan kertas soalan , so , tugas indah just kena jaga budak kecik jeh , ADli dengan Adawiyah jeh , macam2 indah buat , main badminton laa , dam laa , macam2 laa , smpai tak tahu na buat apa :) haha :D kitaorng main and main . tuh jeh , biasa laa main dengan budak kecik kena bnyak mengalah dengan bersabar :) chill :D

BLINDTRAIL !! perjalanan macam org buta , kena tutup mata , and kena ikut jeh tali tuh , nasib lahh . langgar pokok keh masuk lumpur keh , itu dugaan untuk kita lalui , sma macam kehidupan kita ann ? kita tak tahu macam mana masa depan kita , adakah bnyak dugaan yang meninpa . sama mcm kita jalan ikut tali tuh . kita tak nmpak tali tuh ke arah mana , kebaikan atau kejahatan :)




EXPLORACE !! wahh . rindu nya time camp dulu , masuk lumpur . kena main buli dengan kak Ryna . tapi kali nihh , dorang bnyak kepada pelajaran . ada 5 cheakpoint  , indah jaga cheakpoint 1 , kena lakonkan smbil bisu , tentang peribahasa :) sebelom tuh indah denda doramg suruh nyanyi kuat² . haha :D jahat ann . hee :) sekali skala takpekan :D cheakpoint lain , cari bola pinpong dlm lumpur - abg Wan , smbung rumput-abg Azri , Spelling-Kak Alyaa . Last , susun balik cheakpint tuh - Kak Syah :) . best tengok dorang kena denda , haha :D






dorang ade kena buat ucapan sebagai tokoh pelajar , time nga buat tuh , abg Wan suruh indah buat dua muka surat full . hauiss , ucapan tokoh SPM , gilokk , semua indah masukkan , Facebook pon indah masukkan , blogger pon indah masukkan . haha :D takde ayat ann . pastuh berpantun laa , indah dengan kak Alyaa reka sendiri aww . hee :D

then , last aktiviti , mandi sungai :) paling best sngat . lama kod kitaorg mandi sungai time nihh . mcm² benda kitaorg main , boleh main ragbi pulak dengan budak laki , habis kaki indah luka , kesian ann ? hee :) pastuh kitaorg tanam bapak itik a.k.a abg Sharil :) hee :D org jatuh dari langit . best . kelakar pon ada :) kenangan nih  akan terpahat dalam minda indah smpai bila² ♥









sebelom balik , ad slot hati ke hati :) ad yang menangis , waaa :'( indah pon terasa sebak na balik , seyez . pengalaman camp laa paling bnyak kenangan . mesti dah balik rumah rindu dengan suasana camp ann ? hee :) lepas nih da start skola , SPM ~ omg . doakan indah aww :) lepas nihh , adek² buat UPSR tuhh btol2 tau , engat pesan kakak and abang2 tuh , cukopkan solat :) nanti kalau dah past exam , korang na on9 smpai pagi pon takpe :) hee . bubyee :)

Older Post | Newer Post