Follow | Dashboard
HOME . INDAH


Thursday, 15 December 2011 | 0 comments


hai . bosan laa . tak bosan keh . haiyaa . dah single nih . mcm² terjadi ~ ta teringin na couple balik ? OMG ! tak tahu laa . tak rasa nak couple pon sekarang :/ nak hidup menyingle laa pulak . aman + bebas + ta kena marah + takde hati na jaga . hee . nanti takde laa selalu busy ann :) na story sikit ni , mcm mane kehidupan time couple :)


kalau dah ad Bf mesti jadi mcm ni , mlm² angau , always dengan hpon . termasuk mandi pon :) btol tak ? kalau dah gadoh . semua perkataan kluar , pastuh mesti ad someone yang terasa . pastuh ade pulak agenda pujuk memujuk , baru couple semua nya na jelez , na teks dengan boy or girls lain walaupon kawan pon tak bole . na lepak pon tak bole , nanti masing² fikir lain . btol ta ? pastuh bahgia kemain . sampai lupa at org lain . macam kita jeh yang ad bf/gf at dunia nih . walawehh ~ mesti time tuh sweet giler gaban kan . haha :D


time ni , bf/gf kita jeh yang baik , penyayang . kiranya perfect laa . btol ta ? mesti btol punye , kita sanggup habiskan duit pergi beli topup semata² na call and text org yang kita sayang . time tuh , masing² berjanji nak sehidup semati la , na susah sama² laa . 


pastuh gadoh sikit jeh . dah maki hamun gf/bf tuh . mane janji na sehidup semati ? mane janji na susa sama² ? takkan pasal tak reply text or tak boleh hang or terTEXT orang lain kita sampai nak maki orang yang kita sayang btol ta ? pastuh masing² tension . elok² ABG BABY , dah jadi B**I dah . see . pastuh clash . heboh 1 Facebook haha :D pastuh ta sampai seminggu dah couple balik . janji balik na berubah semua bagai . haha :D pastuh buat hal balik , gadoh balik , clash . pastuh couple balik . dah na 20 kali na ulang benda sama² janji³ ! itu semua org boleh berjanji , tetapi untuk melaksanakan janji itu amat susah :)
saat bercinta semuanya MANIS , tetapi lepas clash , semuanya PAHIT dapat dirasakan 


Dari pengalaman yang terjadi dekat diri sendiri . baik kita renung²kan . takkan seumur hidup kita nak buat benda yang sama kan ? btol ta ? Allah bagi kita akal untuk berfikir . lebih baik kita bercinta selepas kawin . banyak mafaatnya . tak salah kalau kita menyukai seseorang , memang fitrah seorang manusia :) nak tahu tak . kalau kita menyunkai seseorang tuh kan . orang tuh tidak tahu and semua orang tak tahu yang kita suka dia ann . apabila kita mati . kita akan mati syahid :) bahgia ann kalau dapat mati syahid :) okay lahh . indah nak solat dulu . dah masuk waktu dah nie :) bye .

credit : budak blom solat magrib :)

Older Post | Newer Post