Follow | Dashboard
HOME . INDAH


Monday, 12 December 2011 | 1 comments

hai :) rindu laa dekat anda en.blog :) indah na story ni , meh rapat³ baca nie tau . nak cete masa indah pergi kem dari hari JUMAAT hingga AHAD :) mula² time dtg tuh muka den mcm nih jerk . 


hee :) muka takna kalah ann , nih time dtg laa , na tahu tak sebab ape muka boleh jadi mcm ni :
(a) hpon kena amik 
(b) abg fasi garang³ kecut perut ~
(c) bilik takde kipas .
(d) muka fasi menakutkan . OMG !
time ice breking , semua kecut perut . mane taknye , abg wan buat kami kecut perut la :/ hee :) pastuh dah kenal kan semua fasi³ , den rasa mcm na balik jeh time tuh , sumpah kod . hee :) fasi yang sanggup jaga kitaorg 3 hari 2 malam masa camp tuh :

abang syahril :) 
P/s : suka hukum kami jalan itik :)

abang ikhwan :)
P/s : abg yang baik hati (:

abang azri :)
P/s : bnyak bagi nasihat dekat kami :)

abang acap :)
P/s : bnyak tolong kami :)

ustazah :)
P/s : banyak ajar kami :)

kaka alya :)
P/s : kaka yang baik :D

kaka syah :)
p/s : kaka yang penyayang (:

kaka rina (:
P/s : kaka yang garang . grr :)


best giler lahh camp tuh . mcm³ kitaorg buat . hee :) rindu camp laa pulak . hoho . pastuh teringat pulak kena nyanyi lagu gemuruh (nga dengar nih tau) . hee :) teringat budak² yang kena denda sebab tak bawa kasut . haha :) sumpah kelakar giler lahh . 




sumpah na gelak pecah perut :) haha :D pastuh kitaorg ad pegi night walkER :D haha :) silap² night walk laa . haha :D mula² abg wan suruh pilih couple na pergi dengan sape , last² pegi dengan abg wan jugak . haha :D tak gelap sngat laa sebab ad bulan :) terima kasih bulan sebab memberi cahaya kepada saya yang seorang penakut ini :) hee . pastuh naik ke atas bukit , cadangnya na buat camp fire , tapi lupa bawa lighter laa pulak , so kitaorang main game , BOMB , game bomb nie pelik sikit laa , sbb kena buat iklan sebuah na bomb kumpulan lain , yang pelik nya , semua kumpulan nama alatan dapur . kumpulan indah kumpulan PISAU , hee . tajam tuh :) 
PISAU :)

SUDIP (:

LESUNG BATU (:

KUALI :)

GELAS (:

pelik² jeh nama kumpulan , haha :D pastuh malam tuh kena pilih PENGHULU dengan PENGHULUWATI . penghulu AIMAN , penghuluwati INDAH SITI SHOUFEA :) haha :D tak caya kod .btw , kenangan tuh ! hah , story balik pasal game bomb tuh . mcm² lahh iklan ada . haha :D last2 PISAU menang jugak (: terbaik wokk ! pastuh kitaorg dapat bagi hukuman , engat ann na suruh jalan itik samapi balik , tapi sebab indah nie BAIK orangnya , tak jadilahh , indah suruh ketuk ketampi 10 kali jeh :) puas hati kod tengok dorang (:  pastuh esoknya , kitaorg semua pegi jungle tracking :) best wokk ! sampai sesat kitaorg . haha :D cuak semua . selamat laa ad abg fasi :) kalau tak , habis lahh . hee . gelagat semua org taime na pergi jugle tracking :)






hee :) dah penat turun naik bukit :) kitaorng dapat mandi sungai :) syok giler lahh . wahh ! best sngat³ , besarkan nikmat tuhan bagi dekat kita :) dah habis tuh kitaorang main game mencari jalan kebenaran(sorry tak engat nama game dia laa ) pastuh kitaorang semua kena tutup mata , perrghh gelap gelita tahu tak . pastuh kena cari tali bnyak2 samapi ke penghujung . sumpah penat giler , mane taknya , kejap2 salah tali jeh . haha :d tapi akhirnya samapi jugak laa . ada yang hampir masuk dlm kolam kod :) haha :D selamat laa indah kena dlm lumpur jeh , habis kasut , penuh lumpur jeh . haha . pastuh main game perang belon . best jeh . indah group BIRU . hee . abg wan masuk group dengan indah , abg azri masuk group MERAH , akhirnya tak tahu sape menang , yang pasti belon group kitaorng bnyak lagi , so , baling dekat abg wan . hee . sorry ye abg , jgn mara :) 









pastuh dapat mandi sungai balik . syok giler :) yang budak laki main ragbi dlm air , mcm best jeh . haha :D mlm tuh kami kena buat persembahan . indah dapat tajuk ADAB KEPADA GURU , pergh , blurr giler na cari idea , haha :D padahal , belambak benda yang bole jadi aab kepada guru . haha :D malam tuh yang jadi juri ialah USTAZAH , ABANG SYAHRIL dengan ABANG IKHWAN . undi punya undi kitaorg dapat turn no 4 , fuhh ! cuak den . haha :d dah habis buat tuh , rasa lega giler lahh . haha :D pastuh dengar komen juri . gementar gak laa . last³ dapat tempat PERTAMA lakk . wahh ! terbaik laa PISAU :) haha . sayang korang :) esoknya . kitaorang main game explorace . best giler lahh . sayangnya takde gambar na tunjuk . mcm2 kena buat :) kena cari bola pingpong dalam kolam lumpur , sumpah susah giler  . akhirnya dapat jugak laa , selamatlahh . kalau tidak kena pakai MASK dengan lumpur :) OMG . hee . pastuh kena makan buah limau kasturi tuh tanpa buat mimik muka . kena buat muka blur jeh . bayangkan mcm mane laa na tahan tuh . tak bole senyum or ketawa. haha :d teruk an . selamat laa indah lepas . haha :) pastuh kena beri maksud ayat AL-FATIHAH , fuuh penat perah otak na engat balik . Alhamdulillah engat jugak akhirnya dengan bantuan kaka Alyaa :) hee . cheak point lain dia bagi 1 helai kertas masukkan semua ahli dlm tuh . indah pena buat tapi lupa . hee . dah gat tuh . buat2 punya buat . boleh terkoyak laa kertas tuh . saba je laah . pastuh kena sambungkan rumput . fikir punya fikir baru laa dpt idea . haha :) pastuh kena main badminton smpai dapat teka number . fuhh . sumpah penat na main :) bnyak kali lak tuh pastuh kena buli dengan kaka Rina suruh senyum jeh :) hee . pastuh lumba jalan itik laa :) best je tengok . abg syahril laa yang suruh . hee . selamat laah kumpulan PISAU menag . biase bro :) pastuh dah habis semua kena lumpur , dapat mandi sungai . hee . best giler lahh . pastuh saya kena denda diatas sebab men***** hee . kena basuh semua periuk belangga dengan dengan semua pinggan fasi . hee :) buat dengan penuh keikhlasan :) hee . pastuh time penyampaian hadiah . dia ade sebut perserta TERBAIK , bagi lelaki EZRA :) bagi perempuan INDAH SHOUFEA . Ya Allah sumpah terkejut gilerr . Alhamdulillah Ya Allah :) indah juga dapat Kumpulan terbaik . thanks PISAU sebab korang happy kan hati saya :) hee :) best dapat hadiah . happy sngat :) pastuh bagi makan pulut durian . na tengok tak mcm mne rupanya ?




hee . sumpah tak pena nmpak and makan . selamatlahh ade kaka Rina yang comey plus baik hati mengajar cara2 mcm mne na makan pulut nih . kalau tak . samapi ke tua laa indah tak tahu :) hee . pastuh kemas barang . sdih kod time na balik tuh . mcm sekejap jeh camp tuh . sumpah rasa takna balik pulak . takpe sanggup kena denda , tapi jgn kejap sngat camp tuh :( kaka² abg² indah mintak maaf sngat² kalau ad terkasar bahasa ke , melawan cakap ke , menjawab ke , and seumpama dengan itu :) kalau ade camp lagi ajak laa . saya sudi datang :) rindu sngat memory in the camp :)

Older Post | Newer Post