Follow | Dashboard
HOME . INDAH


Tuesday, 8 November 2011 | 0 comments



nie aku na story member paling aku sygs giler babi lahh . aku rindu dia laa ngek . rindu sngat ♥ setahun aku dengan dia , tidur sma2 , mandi sma³ tapi bukan 1 bilik air lahh ann , dia salu tolong aku time aku senang or susa ! sumpah doh , aku sygs dia sngat ! aku rindu dia . beb ! aku na 1 dorm dengan kau tahun depan aww , janji yaw . nak tahu tak nama dia sape ? adalah . mane boleh bagi tahu , tak ade lahh , joking okay .

SITI NADIRAH MOHD IZAM ♥

bukan dia sorang je lahh , bnyak lagi lahh , nak tahu tak sape ?

ZAIRATUL AZIRA ZAID
NURUL ATIQAH IBRAHIM
AIDZA ASHIKIN ALIAS
ZINITULNIZA
NUR HIDAYAH KAMARUDDIN

na tengok tak memory kitaorg ? jap aww , tengok tahu . kalau tak nak jugak , nanti kene debik , yearrhh . amik nie :)



sumpah rindu korang !


Older Post | Newer Post