Follow | Dashboard
HOME . INDAH


Tuesday, 8 November 2011 | 0 comments


nak story nie meyh , na cete pasal someone nie , kdang³ dia nie okay ,kadang³ tak , kadang2 geram jugk dengan pangai dia , haiss , na tahu ark name dia , kalau bagi tahu korang kenal ke dear ? tak kod . tapi korang kenal punye , dia budak HOWT tuhh ! nama dia ....................................................................................................................................................................


MUHAMMAD ZIKRIL NAIM .



....................................................................................................................................................................

kenal ta ? ann aku dah ckp korang mesti kenal punye . dia member kod at putra nie . walaupon member chating and texsting je kodd , padahal dok kawasan yg sama , mybe aku tak jumpe dia kod ,  haha :D takpelhaa . janji aku ad kawan dekat dini , aku dah lah tak ade sorang pon kawan dekat putra nih . rasa mcm makhluk asing lahh pulak :p poyo lahh kau nie indah . hehe :D dia tahu nga tulis pasal dia . hehe :D aku suruh dia tunggu . saje je kau nie indah suruh dia tunggu lame³ , biaq ann je , sape suruh cakap mcm keling belakang rumah dia tuhh , so , tunggu je lahh . :p you , i dah maaf kan you pon pasal hari tuhh . saje jerk tacing lebih³ . haha :D jgn marah okay . tahun nie you SPM ryte ? sama dengan syakir lahh . good luck yaw . saje jerk suruh you tunggu , bosan tak tahu nak buat ape , so carik lahh pasal dengan you . haha :) GOOK LUCK SPM okay !

Older Post | Newer Post